Közlekedési Emléktár Alapítvány

A Közlekedési Emléktár Alapítvány 2007. végén alakult Szegeden. Célunk a Dél-Alföld közlekedéstörténeti emlékeinek, hagyományainak fekutatása és megőrzése.

HTML

Link firefox.hu

Támogatók

2008.02.09. 21:03 Lord of the Fing

Kuratóriumi ülés jegyzőkönyve

Jegyzőkönyv

A Közlekedési Emléktár Alapítvány Kuratóriumának 2008. február 9-i üléséről

Az ülés helye: Szeged, Zrínyi utca 2. (Boci Tejivó)

Jelen vannak:

Csüllög Imre, a kuratórium elnöke

Bóka Krisztián László, kuratóriumi tag

Nagy Mihály, kuratóriumi tag

Az ülés kezdetének időpontja: 2008. február 09., 16:05 óra.

1. napirendi pont:

A 2008. évi feladatterv elfogadása.

Az előzetesen e-mailben megküldött feladattervet, melyet Bóka Krisztián László terjesztett elő, a kuratórium egyhangúlag elfogadta, hozzászólás, észrevétel, módosítási javaslat nem volt.

2. napirendi pont:

Szerződések

SZKT-val kötendő villamos adásvételi szerződés:

Az előzetesen e-mailben megküldött szerződés tartalmát a kuratórium elfogadta. Tartalmával kapcsolatban észrevétel nem volt. A szerződéssel kapcsolatos ügyek intézésére a kuratórium Bóka Krisztián Lászlót jelölte ki.

MÁV-val kötendő járműtárolási szerződés:

Az előzetesen e-mailben megküldött szerződés tartalmát a kuratórium elfogadta. Tartalmával kapcsolatban észrevétel nem volt. A szerződéssel kapcsolatos ügyek intézésére a kuratórium Csüllög Imrét jelölte ki.

3. napirendi pont:

Az SZKT 656 psz. villamosának elszállításával kapcsolatos teendők

Az elszállítás tekintetében mindkét féltől (SZKT, MÁV) a saját pályáján való szállításhoz további információkra van szükség. A végleges döntést a beérkező információk függvényében a kuratórium későbbre halasztotta.

4. napirendi pont:

Támogatói fokozat

A támogatói fokozat felállításáról szóló javaslatot a kuratórium egyhangúlag elfogadta. Ennek értelmében a támogatói fokozat havi 1000 Ft, azaz egyezer forint, évi 10 000 Ft, azaz tízezer forint, vagy öt évre 40 000 Ft, azaz negyvenezer forint egyösszegű befizetésével nyerhető el. Ennek ellentételezéseként a fokozat birtokosának az alapítvány elküldi év elején az adott évre vonatkozó feladattervet, év végén az éves beszámolót, valamint értesítést küld az alapítvány által szervezett eseményekről. Ezek teljesítését az alapítvány a befizetést követő naptári hónaptól vállalja. A fokozat elnyerésének feltétele egyszeri e-mailben vagy postán történő regisztráció a kea.kea@freemail.hu, illetve a 6729, Szeged, Örvény utca 16. címen. A regisztrációnak tartalmaznia kell a nevet és az elérhetőséget annak megfelelően, hogy a támogatónk e-mailben vagy postán kéri a fenti dokumentumokat.

5. napirendi pont:

Egyéb határozatok

Az alapítvány kuratóriuma egyhangúlag megbízta Csüllög Imrét Hevesi Józsefné (6720, Szeged Klauzál tér 3. I/17.) könyvelővel történő megállapodásra az alapítvány könyvelésének elvégzésére.

Az alapítvány kuratóriuma a működési költségek csökkentése érdekében egyhangúlag ingyenes webtárhely használata mellett döntött, és Bóka Krisztián Lászlót bízta meg az ezzel kapcsolatos ügyek intézésével.

Az alapítvány kuratóriuma Nagy Mihály javaslatára megbízta Bóka Krisztián Lászlót, hogy sürgősen kezdjen tárgyalásokat az SZKT-val egy darab ZIU 9-es trolibusz beszerzése ügyében

A kuratóriumi ülést Csüllög Imre elnök 17:15-kor lezárta, miután több hozzászólás nem volt.

Szeged, 2008. február 9.

Csüllög Imre s.k.

Bóka Krisztián László s.k.

Nagy Mihály s.k.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kealapitvany.blog.hu/api/trackback/id/tr66332881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása