Közlekedési Emléktár Alapítvány

A Közlekedési Emléktár Alapítvány 2007. végén alakult Szegeden. Célunk a Dél-Alföld közlekedéstörténeti emlékeinek, hagyományainak fekutatása és megőrzése.

HTML

Link firefox.hu

Támogatók

2008.02.01. 20:40 Lord of the Fing

Támogatói fokozat

Néhány szó a támogatói fokozat tervezetéről.

E kezdeményezés célja, hogy valamilyen szinten megpróbálja szorosabbá tenni az alapítvány és az őt támogatók kapcsolatát. Az ötlet megfogalmazásához mintaként a NOHAB-GM Alapítvány hasonló kezdeményezése szolgált, azonban igyekszünk azt jelenlegi lehetőségeinkhez igazítani. Ennek megfelelően egyelőre csak egy fokozat létrehozását tervezzük.
A támogatói fokozat megszerzésének feltétele terveink szerint havi 1 000, évi 10 000 vagy 5 évre 40 000 forint befizetése lenne az alapítvány számlájára.  Cserébe év elején az éves feladattervet, év végén pedig az éves jelentést juttatjuk el, értesítést küldünk az általunk szervezett rendezvényekről, eseményekről.
Ha van valamilyen véleményetek, észrevételetek, azt jugodtan jelezzétek itt, vagy e-mail címűnkön, hogy a jövőheti kuratóriumi ülésünkön a mindenki számára legmegfelelőbb formát fogadhassuk el.

Bóka Krisztián

2 komment

Címkék: alapítvány támogató kuratórium


A bejegyzés trackback címe:

https://kealapitvany.blog.hu/api/trackback/id/tr94321450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*911* 2008.02.02. 00:35:00

Szerintem ez kiváló ötlet, hiszen így nem kaphat akárki tájékoztatást, ami mindenképpen támogatásra ösztönözné a tömegközlekedés rajongóit. Ráadásul mivel kis pénzekről van szó ezért valószínű, többen támogatják az alapítványt, és ugyebár mindenki ismeri a mondást: Sok kicsi sokra megy!

Macosa 2008.02.02. 08:51:13

Üdv! A szállítást majd irjátok le ide vagy az indexforumra meg szeretném nézni! Előre is sok sikert.
süti beállítások módosítása